Nou entrebanc pel Lleida Esportiu

Un positiu de covid-19 a la plantilla lleidatana ha obligat als jugadors, considerats contacte estret, a confinar-se als seus domicilis a l’espera dels resultats dels cribratges.


Així ho ha comunicat l’equip de la capital del Segrià aquest dimecres al matí anunciant que un membre de la plantilla del primer equip “va ser sotmès dimarts a un test en presentar símptomes compatibles amb la covid-19, el resultat del qual ha estat positiu”.


En el comunicat, el Lleida Esportiu afegeix que “tenint en compte l’últim contacte amb la resta de la plantilla, l’equip ha estat considerat contacte estret i resten confinats als seus domicili pendents del cribratge general”.


D’aquesta manera els lleidatans suspenen els seus entrenaments i activitats previstes al llarg de la setmana i han sol·licitat a la Reial Federació Espanyola de Futbol l’ajornament del partit previst aquest proper dissabte davant l’Hèrcules.


Aquest és el tercer cas positiu del Lleida Esportiu aquesta temporada. Els dos primers, fa ben poc, anunciats de forma oficial el passat 13 d’abril; llavors però, en coincidir amb el cap de setmana de descans dels lleidatans i que la resta de resultats van ser negatius, no va implicar una aturada en la dinàmica de la plantilla que va acabar jugant davant l’Atlético Levante a la fi de la setmana. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward