El vestidor del Mollerussa no dubta que la dinàmica negativa s’acabarà ben aviat

I és que l’equip de la capital del Pla d’Urgell encadena tres derrotes consecutives, la darrera, de forma contundent aquest diumenge a Mollerussa davant el Martorell per un gol a quatre. Unes derrotes però, que Josep Maria Turull considera immerescudes en major o menor mesura: “Al camp de l’Atlètic Lleida no ens mereixíem perdre després de fer un partit molt complet i al partit davant el Borges, no recordo un partit contra ells on nosaltres dominéssim tant el partit i el joc”.


Una plantilla, la mollerussenca, que, físicament, segons el seu entrenador segueix en un bon moment: “Estem molt bé tot i l’esforç de diumenge que va ser molt gran. L’equip, a nivell físic, estem molt contents”.

Davant aquesta situació complicada pel que fa a resultats, el vestidor de la capital del Pla d’Urgell segueix convençut amb la línia de treball que està seguint: “Tot i que sona estrany, l’equip és molt madur i molt sincer. Si la imatge de l’equip fos dolenta, estaríem preocupats, però no està sent així”.


Un Mollerussa que aquest diumenge té una nova cita en clau derbi lleidatà. Serà al Joan Capdevila, contra el Tàrrega, a les cinc de la tarda.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward