Alcarràs i els municipis fructícoles demanen ajuts per a adequar allotjaments per persones treballadores de temporada

Alcarràs i els municipis fructícoles demanen ajuts per a adequar allotjaments per persones treballadores de temporada davant les normatives COVID-19. Ho han fet a la reunió de la campanya agrària 2021 celebrada aquest dimarts.


A la trobada, s'ha informat dels protocols que permetran realitzar, dins de les empreses fructícoles, cribratges preventius per detectar possibles brots de coronavirus abans que es produeixi la transmissió comunitària.


En aquests cribratges podran participar totes les empreses fructícoles que disposin d'espais adequats per realitzar proves PCR mitjançant automostra i facilitar les dades completes de les persones que en prenguin part. També ha d'existir el compromís de comunicar els resultats a les persones afectades per tal d'activar els protocols de seguiment de contactes directes i aïllament que s'escaiguin.En el cas d'Alcarràs, s'informarà el sector fructícola del municipi al voltant d'aquesta possibilitat de realitzar cribratges a les empreses, en una trobada a Lo Casino, prevista pel dia 28 d'abril a dos quarts de vuit del vespre.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward