Zaida Teruel torna a competir amb l’objectiu de corregir els errors i enfilar les posicions capdavanteres

Una Zaida Teruel que va tornar a competir després de molts mesos sense fer-ho i va tocar plantar-li cara a un circuit, el de Castellolí, tècnic i laboriós, on la concentració i l’exigència física hi són sempre protagonistes. Hem parlat amb la pilot lleidatana que ens transmetia així les sensacions que va tenir després de tornar a competir a damunt de la seva moto: “Les sensacions van ser, en un principi, força dures perquè vam veure que físicament encara ens queda una mica. Després durant la carrera vam veure que realment podem arribar a ser capaços de lluitar pels objectius”.


Una primera carrera que, tot i acabar quedant sisena classificada, tenia un objectiu clar: conèixer on poden millorar, i començar a generar feeling amb la moto: “Gràcies a la primera carrera hem vist on estem, què hem de millorar i treballar i ara toca anar a millor i remuntar posicions”.


Després de tornar a competir, la il·lusió al voltant de les carreres que aniran venint al calendari, és màxima: “Estem il·”il·lusionats, tinc ganes i la gent que em dóna suport m’ajuda molt a tirar endavant”.


La següent cita serà el cap de setmana del 22 i 23 de maig a Montmeló. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward