La Europe Cup, a punt d’ajornar-se fins al juny

La setmana passada ja explicàvem que a la reunió que van tenir els clubs protagonistes d’aquesta edició de la Europe Cup juntament amb al Federació Europea, es va ficar damunt la taula la impossibilitat de disputar la competició continental en les dates fixades a Lloret de Mar, és a dir, del 30 d’abril al 2 de maig, degut a la situació sanitària que s’està vivint a Catalunya amb el confinament comarcal decretat pel Procicat.


Un fet que, entre d’altres, implicava que els diversos clubs s’havien de fer càrrec d’uns 10.000 euros, una quantitat que molts clubs no estaven disposats a pagar. Així doncs, es va demanar a la Federació Europea ajornar la competició fins al mes de juny un cop les diverses competicions nacionals i l’Eurolliga ja haurien finalitzat. Enric Duch, president del Lleida Llista, ens explicava aquesta situació que, de moment, no és oficial al 100%: “L’ajornament encara no és oficial i estem a l’espera. Si que és cert que es va demanar l’ajornament i ara estem esperant aquest comunicat oficial”.


Preguntat per si tenia la sensació que la Federació Europea no tenia massa ganes d’organitzar l’Europe Cup i que si no fos per la voluntat dels clubs aquesta no es disputaria, Enric Duch ens responia això: “Sempre ha funcionat així. Ells diuen que han de ser els clubs qui ho organitzin i qui es faci càrrec de tot. A partir d’aquí ells diuen que si no es compleixen els requisits, doncs no es faria. Esperem que la Federació acabi acceptat la proposta”.


Un canvi de data i d’ubicació, Andorra, que carrega d’optimisme al president llistat i als clubs participants: “Tots els equips la volem disputar i això és la millor senyal. Tots els presidents que ens hem reunit hem manifestat aquesta voluntat i per això estem treballant. Sóc optimista 100%”.


Ara faltarà que els diversos equips es posin d’acord al voltant de les noves dates per disputar aquesta Europe Cup.


Cal recordar que el Lleida Llista, com a campió de la darrera edició disputada, al 2019, passarà directe a les semifinals per veure’s les cares amb el guanyador del partit entre el Calafell i el Girona.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward