PIMEC Comerç demana la vacunació dels treballadors del comerç com a col·lectiu essencial

PIMEC Comerç demana la vacunació dels treballadors del comerç com a col·lectiu essencial. Consideren que és un grup que està molt exposat a la Covid-19, i que hauria de ser prioritari en l'administració de la vacuna.


El president de PIMEC Comerç a Lleida, Manel Llaràs, considera que "s'ha estat molt injust amb el comerç essencial" en els darrers mesos. Afirma que és un col·lectiu que va estar en primera línia durant els moments més crítics de la pandèmia, però creu que des de les administracions no s'ha reconegut aquest paper. En aquest sentit, a banda d'un reconeixement, creu que també se'ls hauria de prioritzar com a col·lectiu de risc a l'hora de ser vacunats, ja que "han estat des del primer dia treballant al peu del canó, al costat de la gent, amb un risc per a la seva salut... doncs es mereixen ser dels primers a ser vacunats, perquè estan al capdavant".


Llaràs considera que, igual que s'ha vacunat de manera prioritària als professionals sanitaris o als cossos de seguretat, s'hauria de fer el mateix amb altres col·lectius com els treballadors del comerç d'alimentació o els transportistes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward