Maria del Mar Bonet oferirà un concert a Lleida en el marc de la Setmana de la Sostenibilitat de la UdL

Maria del Mar Bonet oferirà un concert a Lleida en el marc de la Setmana de la Mobilitat de la UdL. Serà el proper 16 d'abril, a les set de la tarda i amb aforament limitat.


La cantautora mallorquina, doctora honoris causa per la UdL, actuarà acompanyada del compositor, productor i músic valencià Borja Penalba. El concert es farà a la zona interior del Campus de Cappont i serà amb reserva prèvia, que es pot fer fins al 15 d'abril al correu sostenibilitat@udl.cat. L'actuació se sonoritzà i il·luminarà amb energia neta a càrrec Intiam Rual i la Fundació Terra.


L’acte s’emmarca en la 10a Setmana de la sostenibilitat i la salut de la Universitat de Lleida, que l'abril de l'any passat no es va poder celebrar a causa de les restriccions per la Covid-19. L’acció estarà dedicada a l'emergència climàtica, amb activitats telemàtiques que s'allargaran fins el dia 22. Diferents professors de la UdL, així com professionals i experts de diferents àmbits, oferiran conferències sobre els perills dels plàstics al mar, els efectes del canvi climàtic en la salut de les persones o l'adequació de les instal·lacions de la UdL davant l'emergència climàtica.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward