La Universitat de Lleida demana que es vacuni el professorat universitari com que s'ha fet amb la resta d'àmbits educatius

La Universitat de Lleida demana que es vacuni el professorat universitari com que s'ha fet amb la resta d'àmbits educatius. Consideren que aquells docents que han de fer classes presencials estan exposats a riscos similars als dels docents de primària i secundària.


El coordinador de Comunicació de la UdL, Estanislau Fons, ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que, encara que la immensa majoria dels estudiants universitaris siguin majors d'edat, "el professorat acaba trobant-se amb un ambient i una situació perfectament comparable a la de la resta de nivells educatius", per això confien que "hi hagi l'oportunitat i el criteri, en un futur proper, per part de l'administració sanitària catalana, d'incloure'ns en la campanya de vacunació". Això, afegeix, ajudaria al fet que, de cara al curs vinent, es pugui recuperar el 100% de la presencialitat a les classes.


Des del mes de gener, i a causa de les mesures restrictives per aturar la Covid-19 decretades pel Govern, la docència universitària s'ha de fer de manera virtual, a excepció de les pràctiques. Al març es van relaxar lleugerament les mesures, permetent el 30% de la presencialitat que és vigent ara mateix.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward