El Rèquiem de Mozart exhaureix les entrades a l'Auditori Enric Granados de Lleida

El Rèquiem de Mozart exhaureix les entrades a l'Auditori Enric Granados de Lleida. L'Orquestra Simfònica del Vallès juntament amb el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados interpretaran una de les obres cabdals de la música clàssica.


Aquest diumenge a les 7 de la tarda, el concert arrencarà "a cappella" amb l'obra "Al principi era el vent" del jove compositor català Josep Ollé i text d'Enric Cassasses. Seguidament s'escoltarà l'AverVerum de Mozart que enllaça sense pausa amb el rèquiem. El director del concert, Xavier Puig, explica que aquest rèquiem es tracta d'una obra envoltada de cert misteri, ja que "Mozart mai va saber per a qui escribia aquesta missa de difunts, que no va poder acabar justament per la seva mort prematura als 35 anys, i per tant ell mateix va manifestar que tenia la impressió d'estar escrivint la seva pròpia missa de difunts".


La soprano Marta Mathéu, la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert; el tenor Albert Casals i el baix Toni Marsol, seran els encarregats de posar les veus solistes en la famosa missa de difunts.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward