El Govern anuncia la inversió d'un milió d'euros per la contractació de proximitat en la campanya de la fruita

Treball, Afers Socials i Famílies anuncia la inversió d'un milió d'euros per fomentar la contractació de proximitat en la campanya de la fruita. Es vol impulsar la contractació a través del SOC.


El Departament també finança via contracte del programa de serveis socials les despeses d'espais d'allotjament temporal i d'aïllament per motius de covid-19 i destinarà més de 952 mil euros perquè les patronals i els sindicats agraris així com les administracions locals perquè contractin 54 tècnics per fer tasques de mediació i suport a l'acolliment dels treballadors temporers de la fruita entre l'1 de maig fins a l'1 d'octubre.

També s'ha anunciat com a novetat d'enguany la creació d'un coordinador de la campanya de la fruita.


Per la seva banda, la Diputació de Lleida incrementarà el seu suport global als municipis fruiters amb 100 mil euros més respecte a l'any passat i mantindrà el finançament per tornar a habilitar instal·lacions que ajudi a aïllar els possibles contagis que es puguin produir amb una altra dotació inicial de 300 mil euros.En total es preveuen més d'un miler de llits disponibles per l'atenció dels treballadors temporers de la fruita aquest 2021.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward