Abel Molinero i Yasser El Arbaoui veuen a la plantilla capaç d’acabar la fase entre els dos primers

I és que la victòria aconseguida el diumenge de la setmana passada davant l’Hèrcules va fer que els ànims dins el Camp d’Esports creixessin de forma positiva i que els jugadors del Lleida Esportiu guanyessin confiança en ells mateixos.


De fet, com dèiem, l’autor del gol que va donar els tres punts davant l’equip alacantí, Abel Molinero, veu a l’equip preparat per ocupar una de les dues posicions que donin accés a la Primera RFEF la temporada vinent: “Aquesta lliga ha estat molt curta i l’equip ho ha encarat amb una competitivitat important. Crec que aquesta segona fase tindrà una tònica semblant, però ho podem aconseguir”.


Per la seva part, Yasser El Arbaoui, una de les incorporacions d’aquest estiu per part del Lleida Esportiu, parlava d’optimisme al voltant del futur de l’equip i reiterava el fet d’anar partit a partit: “No penso amb que no arribarem a la Pro la temporada vinent. Toca només pensar en guanyar tots els partits i ja en portem un. No vull pensar més enllà”.


Un Lleida Esportiu, recordem-ho, que descansarà aquest cap de setmana i que no jugarà fins el diumenge 18 d’abril a les 12 del migdia al Camp d’Esports davant l’Atlético Levante

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward