El descans del cap de setmana li “anirà de perles” al Lleida Esportiu

I és que just després de superar a l’equip alacantí aquest passat diumenge, l’entrenador del Lleida Esportiu, Molo, passava revista de la complicada setmana pel que fa a jugadors lesionats o amb molèsties físiques, fins i tot, minuts abans de donar el tret de sortida al partit davant l’Hèrcules.


En aquest sentit, preguntat per si el descans d’aquest cap de setmana vinent aniria bé a l’equip, Molo ho deixava ben clar: “Ens vindrà de perles perquè tenim molta gent al límit físic. Aquesta setmana ens anirà perfecta per cohesionar més a l’equip, analitzar-nos... És una setmana important tot i no haver-hi partit”.


De fet, un dels jugadors que fins a la recta final de la setmana passada no va poder exercitar-se amb normalitat, el jove defensa central, Nico Van Rijn, també donava el seu punt de vista al voltant d’aquest descans obligat: “Anirà bé per recuperar a la gent que està una mica tocada i per agafar benzina i fons físic”.


Qui segur que ho agrairà serà el davanter centre Eneko Jauregi, i és que tot i portar un parell de setmanes en dinàmica d’equip i tornant a comptar amb minuts, l’afecció abdominal que va sofrir, la  fet perdre aquest punt de forma física òptim: “Des de fa uns dies em toca fer entrenaments extra i aquests dies serà una situació semblant. Fins que el cos em digui que estic bé, tocarà treballar”.


Esportivament parlant, Raúl González, el màxim golejador de l’equip de la capital del Segrià, també evidenciava que descansar aquest cap de setmana, permet preparar encara millor el partit davant l’Atlético Levante: “Arribàvem amb baixes al partit davant l’Hèrcules i aquesta setmana ens vindrà bé per recuperar a aquestes gent, però és cert que ens agradaria seguir competint. Ens ho hem d’agafar amb tranquil·litat sense deixar de pensar amb el partit davant l’Atlético Levante”.


Un partit, el del cap de setmana del 17 i 18 d’abril, que ja té horari confirmat. Serà el diumenge 18, a les 12 del migdia, al Camp d’Esports. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward