El Lleida Llista està d’aniversari

Aquest dimarts compleix 70 anys un dels clubs que més èxits ha donat a les terres de Lleida els darrers anys.


Uns llistats però que no podran celebrar aquest setantè aniversari com es mereix i voldrien i és que la situació sanitària impedeix que el Lleida Llista pugui dur a terme algun acte per commemorar aquests 70 anys del principal club d’hoquei patins de les terres de Lleida. Ens ho explicava el seu president, Enric Duch: “A nivell acte no podem fer res perquè hem de respectar la situació i extremar les màximes precaucions. Seria molt agosarat fer un acte, tot i que ens sap greu no celebrar-ho”.


Un Lleida Llista que celebra els seus 70 anys en un 2021 on, esportivament parlant, les coses els hi estan sortint d’allò més bé a l’OK Lliga i és que faltant 6 partits per acabar la temporada, els llistats encara tenen opcions de formar part de les posicions que donarien accés a la Champions la temporada vinent.


Un fet que il·lusiona al president Enric Duch, i és que podria ser la seva primera participació en tota la seva llarga història: “Serà molt complicat classificar-nos-hi perquè per nom i història hauria de ser el Reus qui es quedés fora de la Champions. És un objectiu que ens il·lusiona molt, però ara ens hem de centrar amb la CERS i és que ens agradaria enllaçar el tercer campionat consecutiu”.


Una Europe Cup, l’antiga copa CERS, que encara penja d’un fil i no té el vist-i-plau a que es pugui competir aquest any. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward