Enric Duch espera que la Europe Cup es pugui acabar disputant

Al llarg dels darrers dies hem anat explicant que la realització de la Europe Cup segueix penjant d’un fil i segueix sent una incògnita i és que, ara per ara i entre d’altres interrogants ha resoldre, la competició encara no té una seu on poder realitzar una edició en format bombolla.


Ara mateix, els set clubs que participen en aquesta Europe Cup estan esperant que la Federació Europea els hi doni una resposta al voltant de la proposta que van deixar damunt la taula on apuntaven que Lloret de Mar fos aquesta seu que falta trobar. Enric Duch, president del Lleida Llista, ens ho explicava així: “Tots estem units, els set, estem a una i els hi hem transmès una proposta força sensata i, a partir d’aquí, és la Federació que és qui organitza, qui ho acabi tirant endavant. Si no es troba una seu, hauria de ser la mateixa institució que l’anunciés”.


El mateix president de l’equip de la capital del Segrià, evidenciava que hi ha diverses incògnites, sobretot econòmiques, que cal resoldre, però que espera puguin aclarir-se i la Europe Cup es pugui disputar: “Aquí hi ha uns condicionants econòmics que cal que la Federació en sigui conscient. No sabem si podrà haver-hi públic i, si n’hi ha, serà amb una capacitat del 30%. L’expectativa a principis de temporada passada era una cosa, i ara és una altra. Cal arribar a un consens perquè es pugui jugar”.


I és que de no fer-ho, segons Enric Duch, seria un fracàs per part de la Federació Europea: “En el moment en que nosaltres ens reunim i diem que volem encarar aquesta competició, demostrem que volem jugar-la. No arribar a un acord amb la Federació seria un fracàs total per part de la Federació”.


Una competició que, en principi, s’hauria de disputar del 30 d’abril a l’1 de maig. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward