Gustavo Aranzana evidencia que al llarg de la segona fase tocarà sofrir per guanyar

L’entrenador de l’ICG Força Lleida destaca la igualtat que hi ha al grup de permanència a LEB Or, emfatitzant en el respecte que es mereixen equips com el següent rival dels lleidatans, el Tizona Universidad de Burgos.


I és que aquest diumenge a les set de la tarda, els de la capital del Segrià es veuen les cares amb l’equip que, ara mateix, tanca la classificació de la fase on els clubs es juguen la permanència a la LEB Or.


Un fet però, que per Gustavo Aranzana, entrenador de l’ICG Força Lleida, és enganyós i que seria caure en la trampa pensar que el partit ja està guanyat: “Si mires la classificació pots pensar que només ha guanyat dos partits i això et pot portar a l’engany. S’està faltant el respecte a equips com el Burgos pensant que som millors. Aquest no és el camí, cal respectar a tots els rivals”.


L’entrenador val·lisoletà evidenciava també que, a Burgos i al llarg de les diferents cites que tindran els lleidatans en aquesta segona fase, per guanyar, els hi tocarà sofrir: “Nosaltres per guanyar hem d’estar molt centrats i predisposats a guanyar passant-ho malament i sofrint. No som millors que ningú i seria un error pensar-ho”.


El partit entre el Tizona Universidad de Burgos i l’ICG Força Lleida, aquest diumenge a les set de la tarda al El Plantío.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward