El Motocar Balàfia Vòlei escriurà una nova pàgina en la història del club lleidatà

El sènior femení lluitarà per una plaça per a la Fase d’Ascens a 1a Nacional.


Aquesta participació serà la primera en la història del club que disputi la branca femenina del Balàfia Vòlei i, concretament, ho farà un equip que es va crear fa 5 anys i que va començar jugant a 3a Catalana amb una superació constant any rere any.


Una Fase d’Ascens que donarà el tret de sortida aquest dia 2 d’abril i s’allargarà fins al 4 del mateix mes amb un format d’eliminatòria directa.


La presidenta del Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega, parlava d’il·lusió al voltant d’aquesta fita que viurà el club aquesta Setmana Santa: “Ha estat una temporada molt difícil i coses com aquestes alegren i il·lusionen. Si les noies no aconsegueixen ascendir, estem igualment contentes per tot el que han fet aquesta temporada i és que la permanència era l’objectiu”.


Tot plegat, per seguir amb aquesta passa endavant i de creixement per part del club, del Balàfia Vòlei. Vanesa Ortega en deia això: “Hi ha una combina de joventut i veterania que fa que s’hagin unit molt i hagin aconseguit aquesta fita. Els objectius els hem de marcar a vegades a curt termini, però si ho fas a mitjà termini, cal pensar amb una plantilla jove com aquesta i és que per acabar pujant de categoria, cal començar amb una plantilla relativament jove com la que tenim”.


El debut de les lleidatanes serà aquest divendres a les 11 del matí al pavelló Juanjo Garra.


Els partits de quarts de final es disputaran el dissabte a la tarda a casa de l’equip amb millor classificació i la semifinal i la final es disputaran en seu única el diumenge.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward