La plantilla del Lleida Esportiu té anotats els errors que no es poden cometre a la segona fase

Els de la capital del Segrià encaren la primera setmana de la segona fase sense massa temps per pensar amb el rendiment de la plantilla al llarg dels vint partits ja disputats en la primera part de la temporada 2020/2021 de la Segona Divisió B.


Una primera fase on, sense cap mena de dubte, el Lleida Esportiu ha realitzat un rendiment més baix al desitjat o esperat a la plantilla de Molo i, en conseqüència, preguntat per quins errors no pot cometre l’equip lleidatà al llarg de la decisiva segona fase, Álvaro González, jugador dels de blau, contestava això: “Crec que no hem fet una mala primera fase. És cert que en algun moment no hem estat suficientment tensos i concentrats, però crec que hem fet una bona primera part de la temporada. No hi ha hagut cap equip que hagi estat superior a nosaltres”.


Per la seva part, un dels jugadors més regulars en el seu rendiment al llarg dels darrers enfrontaments, el lateral esquerra, Abraham Minero, destacava que tot i haver-hi diversos errors que cal vigilar a partir d’aquest diumenge, cal que s’agafin a les coses que han fet bé al llarg de la primera fase: “Nosaltres hem d’anar partit a partit i centrar-nos únicament en el partit que tenim al davant. Hem de corregir aquests petits detalls que ens estan fent mal, però ens hem de quedar amb el grapat de coses que fem bé”.


Un Lleida Esportiu que donarà el tret de sortida a la segona fase aquest diumenge a les dotze del migdia al Camp d’Esports davant l’Hèrcules. 30 minuts abans ens hi ficarem els del Juguem a Ua1.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward