Satisfacció i sorpresa a l’ASISA Borges Vall per l’actuació a la Europe Cup

Sense cap mena de dubte la temporada 2020/2021 de l’ASISA Borges Vall és més que il·lusionant. No només per l’inici que han realitzat a la Superdivisió Masculina, sinó per l’intractable cap de setmana que van disputar.


La primera ronda de la Europe Cup va tenir accent borgenc i és que l’equip entrenat per Josep Lluís Andrade, va superar als tres equips rivals del grup. En conseqüència, el mateix entrenador, ens valorava així aquesta immillorable primera ronda: “Estem molt contents del què hem fet aquest cap de setmana. El nostre objectiu era passar ronda, però ho hem fet d’una manera brillant”.


Quan parlàvem amb Andrade al voltant de la prèvia d’aquest debut a la competició europea, ens plantejava un escenari aparentment complicat pels garriguencs i, en conseqüència, el grau de sorpresa vers els resultats del seu equip, ha estat força elevat: “Ha estat una sorpresa perquè sabíem de la dificultat d’aquesta primera ronda. Nosaltres tenim jugadors que sabíem que podien competir, però ho han fet perfecte. El fet de jugar a casa, també ha estat un plus”.


Una participació que guanya pes si ho fas amb tres catalans com són Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell: “Per nosaltres és un orgull poder comptar amb tres dels millors jugadors catalans que hi ha. Després del que han fet a la Europe Cup, ens dóna un plus anímic”.


Així doncs, l’ASISA Borges Vall estarà en la fase final de la Europe Cup que es disputarà, amb 16 equips, del 12 al 15 de maig a Varaždin, Croàcia, en format bombolla.


Aquesta fase consistirà en 4 grups de 4 equips, on els dos primers classificats de cada grup jugaran els quarts de final, semifinals i final.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward