El Lleida Esportiu debutarà en la segona fase de la competició aquest cap de setmana al Camp d'Esports contra l’Hèrcules

El Lleida Esportiu debutarà en la segona fase de la competició de lliga contra l’Hèrcules. Serà aquest cap de setmana al Camp d'Esports.


Aquest dilluns s’ha conegut el calendari d’aquesta segona fase, en què el Lleida competirà per mantenir-se a la tercera categoria del futbol espanyol, que la temporada vinent s’anomenarà Primera RFEF, o baixar a Segona RFEF.


El calendari dels lleidatans començarà a casa, aquest cap de setmana, contra l’Hèrcules d’Alacant. En la segona jornada, els lleidatans descansaran, i en la tercera jugaran de nou al Camp d’Esports contra l’Atlético Levante. La primera volta acabarà el cap de setmana del 24-25 d’abril al camp de La Nucia, a Alacant.


Per mantenir la categoria, el club de la Terra Ferma haurà de quedar entre els dos primers d’aquest grup de 7 equips. En cas de no fer-ho, la temporada vinent jugaria en la quarta categoria del futbol espanyol. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward