L’AEM es retroba amb el seu públic al Recasens

I és que sense cap mena de dubte, que els aficionats del principal equip de futbol de les terres de Lleida, puguin viure aquesta fase històrica pel club és més que destacable. L’entrenador de l’AEM, Roger Lamesa, no amagava la seva alegria al poder tornar a tenir a la seva gent a les grades del Recasens: “Tenim moltes ganes de veure’ns, és una alegria poder compartir amb l’afició els bons moments”.


Esportivament parlant, un equip, el lleidatà, que arribarà bé al partit d’aquest diumenge tot i faltar encara alguna sessió d’entrenament per acabar sortint de dubtes: “Hem de veure com arriba l’equip, però realment el veiem amb moltes ganes d’afrontar aquest “re-rebut” a casa i segur que les noies s’acaben de ficar a to per competir”.


A davant, un Racing Féminas competitiu i que l’AEM haurà de prestar atenció sobretot a tres jugadores que configuren un triangle més que perillós: “Hem de vigilar amb la figura de Loli que té molt gol, amb Irantzu que és una jugadora amb molt bon joc d’esquenes, i finalment l’experiència de la capitana i veterana”.


El partit, aquest diumenge a les 12 del migdia al Recasens. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward