L’ICG Força Lleida recupera el partit de la primera jornada de la fase de permanència

Un partit que segons Gustavo Aranzana, l’entrenador de l’ICG Força Lleida, va bé tant als lleidatans com el Càceres disputar-lo aquest diumenge per aquest motiu: “Vam ficar el partit amb diumenge perquè Càceres havia de jugar avui a Osca i a Càceres li anava molt jugar divendres i diumenge aquí. Finalment pels casos de positiu a Osca, només jugaran a Lleida aquest diumenge”.


Un enfrontament on a la pista, segons el tècnic val·lisoletà de l’ICG Força Lleida, haurà de ser el seu equip qui marqui el ritme del partit: “Diumenge és important que nosaltres mantinguem un ritme alt, tenim 11 jugadors per rota, necessitarem còrrer i fer gran el camp”.


Un Aranzana que també parlava de la part mental i és que després de perdre en el debut en aquesta fase de permanència, l’entrenador dels lleidatans evidenciava que l’equip més fort mentalment, serà qui aconsegueix sumar victòria rere victòria: “L’equip que mentalment estigui millor ara, serà l’equip que guanyarà partits. Sobretot caldrà ser fort en els mals moments”.


Un partit que es disputarà aquest diumenge a les sis de la tarda al Barris Nord de Lleida. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward