El Lleida Esportiu buscarà tres punts que poden ser vitals per la segona fase

Els de la Terra Ferma fiquen el punt i final a la primera fase pensant ja més en la segona i decisiva part de la temporada, que no pas en el desenllaç d’aquest primer acte de l’any.


Una prova complicada la que tindran al Camp d’Esports aquest diumenge, i és que al davant tindran a un equip com l’Andorra que es juga formar part dels tres primers classificats. Un dels defenses dels lleidatans, Matej Simic, en parlava així: “Ells juguen un futbol bonic i de toc i s’hi juguen molt. Crec que serà un partit molt bonic per tot plegat”.


Per la seva part, Eneko Jauregi, una de les incorporacions al mercat d’hivern del Lleida Esportiu i que ja ha tornat en dinàmica del primer equip després de ser baixa per una intervenció abdominal, parlava d’un partit d’aquells que agraden jugar: “Serà un partit d’aquells que apeteix veure i jugar. Nosaltres tindrem a la nostra gent i estem convençuts que podem treure el partit endavant”.


I que ho faran amb una afició al seu costat. Eneko Jauregi els sentirà al seu favor per primera vegada i no en contra com ocasions anteriors: “No conec a l’afició jugant com a local, però com a visitant vaig veure que era una públic que animava molt i això és molt important”.


Un partit que donarà el tret de sortida amb horari unificat a tot el subgrup, aquest diumenge a les 12 del migdia. A dos quarts de dotze, ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward