El CB Pardinyes juga “el partit més important fins ara”

Un equip, el de groc i negre, que tot i l’aturada per la finestra FIBA, no s’ha frenat del tot i és que al llarg de la setmana passada, els lleidatans van poder realitzar un amistós contra l’equip de la LEB Or, el Levitec Huesca. De tot plegat, ens en parlava l’entrenador del CB Pardinyes, Gerard Encuentra: “Nosaltres, per no perdre el ritme de competició, vam organitzar un amistós amb l’Osca que ens va venir molt bé”.


Un Gerard Encuentra que ho deixava ben clar: dels darrers partits que ha jugat el seu equip, el d’aquest dissabte pot ser, perfectament, el més important de tots: “Jo crec que és el més important dels que hem jugat fins ara. Tots són importants, però si guanyem aquest cap de setmana, podríem despenjar-nos d’un altre rival i guanyar-li l’average”.


I per què la victòria es quedi a Lleida, els de groc i negre hauran de fer això: “Les claus passaran per ser ràpids en atac. Hem perdut al Filip per aquesta setmana, i ens tocarà ser un equip incòmode ja que serem un equip més petit”.


El partit, al Barris Nord de Lleida, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda.

 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward