Setmana complicada pel Vila-sana de cara al tercer enfrontament de la la segona fase

Les del Pla d’Urgell viatgen fins a Astúries per veure’s les cares, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia, amb un Cuencas Mineras que encara no ha aconseguit guanyar en aquesta segona fase.


Com dèiem, el principal equip d’hoquei patins femení de casa nostra, el Vila-sana, ha tingut una d’aquelles setmanes on les adversitats i els entrebancs han estat els protagonistes. Ens ho detallava a Ua1 Lleida Ràdio, l’entrenador Lluis Rodero: “Tenim la lesió de la Teresa, per motius personals la Vinyet i la Regina no han pogut entrenar aquesta setmana i després la Maria s’ha perdut un dels entrenaments. Veurem amb qui podrem comptar de cara al partit”.


I, per tant, aquest cap de setmana en el partit davant el Cuencas Mineras, l’objectiu serà doble: guanyar i sobreposar-se a les adversitats: “Quan estàs amb un equip saps que toca haver-hi setmanes com aquesta de complicacions. Ens tocarà fer-nos fortes i a la pista serem capaces de plantar cara”.


Per aconseguir aquesta victòria davant l’equip asturià, al Vila-sana li tocarà fer això: “Toca sortir amb el cap molt centrat i portar nosaltres el ritme del partit. Hem de fer el joc que ens demani el moment del partit”.

Un Vila-sana líder indiscutible d’aquesta classificació per la permanència amb 24 punts.


El partit, a Astúries, aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward