Cita per entrar a la zona privilegiada pel Lleida Esportiu

Partit dels importants i d’aquells on al Lleida Esportiu poques coses li valen que no sigui guanyar a la Terra Ferma al filial blaugrana i és que, sense cap mena de dubte, és un rival directe en la lluita que els lleidatans tenen per entrar en les tres primeres posicions de la classificació del subgrup.


Un rival de qui Matej Simic, defensa central dels lleidatans, en deia això: “És un filial molt bo que, tot i potser faltar-li experiència, tenen molts punts forts, però hem d’anar a pels punts febles”.


I on, segons el mateix jugador croat, la solidesa defensiva demostrada en l’anterior partit davant el Cornellà, haurà de ser també protagonista al Camp d’Esports: “La solidesa defensiva és la clau i toca seguir la dinàmica de Cornellà. Si estem sòlids en defensa, tindrem moltes possibilitats de guanyar el partit”.


Per Quim Araujo, un dels fixes en els esquemes de Molo, les claus per què la victòria es quedi a la capital del Segrià, seran aquestes: “El més important serà la intensitat i competir bé. Tots els equips tenen les seves característiques, però la intensitat és el més important a Segona B”.


El partit, aquest diumenge al Camp d’Esports a les sis de la tarda. 30 minuts abans, a dos quarts de sis, ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward