El Ple de la Paeria aprova ubicar l'estació d'autobusos de Lleida a l'edifici dels Docs i l'entorn de l'antiga farinera La Meta

El Ple de la Paeria aprova el canvi d'ubicació de l'estació d'autobusos de Lleida per situar-la a l'edifici dels Docs i l'entorn de l'antiga farinera La Meta. Hi han votat a favor els tres grups del govern, ERC, JxCAT i el Comí, mentre que el PSC hi ha votat en contra i Cs, PP i el regidor no adscrit Sergio González s'han abstingut.


En concret, s'ha aprovat la modificació de Pla general d'ordenació urbana perquè aquest entorn passi a ser equipament comunitari. A la vegada també s'ha ampliat l'ús residencial al solar de Copa d'Or on s'instal·laven fins ara les firetes per compensar els propietaris dels Docs i la Meta. El debat sobre aquesta qüestió ha estat tens entre les forces del govern i el PSC, amb intercanvi de retrets entre el líder de Junts i regidor d'Urbanisme de la Paeria de Lleida, Toni Postius, i el portaveu del PSC, Jaume Sellés. Postius acusava el PSC de tenir "alguna responsabilitat tindran vostès de per què fa 15 anys que el Pla de l'Estació està aprovat i no s'ha tirat endavant l'estació d'autobusos", i ha assegurat que "el govern actual, en un any i mig, ha fet més que vostès en els últims anys". Per la seva banda, Sellés ha criticat que Postius hagi fet "el contrari del que predicava" i d'"actuar amb opacitat i amagar al principal grup de l'oposició" informació sobre el projecte, ja que assegura que "des del juliol del 2019 li hem fet desenes de preguntes". La Paeria confia que les obres de l'estació comencin el 2022.


D'altra banda, el Ple també ha aprovat la nova tarifació progressiva de les escoles bressol municipals en funció de la renda familiar. Ho ha fet, però, amb les crítiques dels grups de l'oposició.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward