El Govern lamenta que hi hagi desplaçaments diaris de gent a la Vall d’Aran

El Govern lamenta que hi hagi desplaçaments diaris de gent a la Vall d’Aran tot i les restriccions comarcals. La consellera recorda que les dades de contagi a la Vall són superiors que a la resta de Catalunya.


Vergés ha recordat que hi ha confinament comarcal i que no complir les restriccions posa en risc a tota la població catalana. ''Com totes les comarques, l'Aran té confinament comarcal. Si això es respecta, més fàcil serà el control perquè precisament el risc allà és superior, les dades són superiors a la resta de Catalunya'', ha afirmat la consellera.


Vergés no ha concretat si es reforçarà els controls d’entrada i sortida de la Vall d’Aran. El comissari Joan Carles Molinero ha assegurat que els controls continuaran sent dinàmics. ''Nosaltres continuem amb tot el dispositiu de controls de mobilitat dinàmics. També a la Vall d'Aran a l'entrada i sortida del túnel. No de forma permanent, però si dinàmica com hem fet aquestes darreres setmanes'' ha afirmat Molinero.


La Conselleria de Salut i el Conselh Generau D’Aran elaboren un programa per desplegar agents comunitaris que facin complir les mesures de seguretat.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward