La FECOM recomana retirar els elements exteriors dels comerços davant la manifestació en suport a Pablo Hasel d'aquest dissabte

La FECOM recomana als seus associats retirar els elements que tinguin a l’exterior del local per evitar danys en el marc de la manifestació en suport a Pablo Hasel d’aquest dissabte. La marxa sortirà a les 7 de la tarda de la plaça Ricard Vinyes de Lleida.


Davant aquesta convocatòria, la Federació Provincial d’Empresaris de Comerç de Lleida ha enviat un comunicat als seus associats. En ell apunten que, “per garantir la màxima seguretat i en previsió de possibles aldarulls com els succeïts en els darrers dies”, els recomanen no deixar fora de l’establiment “cap tipus de material”, com cadires i taules, ni tampoc escombraries.


En les manifestacions de suport a Pablo Hasel que van tenir lloc la setmana passada a la capital del Segrià es van registrar múltiples danys al mobiliari urbà, sobretot contenidors cremats. També es van comunicar danys en alguns vehicles particulars i en algun establiment comercial, com ara aparadors trencats. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward