Catalunya obrirà centres comercials i grans comerços entre setmana amb un 30% d'aforament a partir de dilluns

Els centres comercials i els comerços de més de 400 metres quadrats podran obrir entre setmana a partir del proper dilluns amb un aforament del 30%. En el segon cas, la superfície comercial s’haurà de reduir a un màxim de 400 metres quadrats.


És el principal canvi aprovat pel Procicat en el marc de les restriccions per aturar la Covid-19. També n’hi ha que afecten al món de l’esport, on les classes a l'interior de gimnasos podran omplir fins al 30% d'aforament, independentment del nombre d'alumnes. A l'exterior es podrà arribar al 50%, i el mateix a les piscines.


Pel que fa a l’educació, es recuperen les colònies escolars mantenint el grup bombolla. També està previst que els alumnes de segon curs d'universitat puguin tornar a les classes presencials a partir del 8 de març.


La resta de mesures segueixen com fins ara, amb limitació d’horaris a la restauració, tancament comercial els caps de setmana i aforaments limitats al sector cultural. Aquesta nova resolució té una durada de 7 dies més, és a dir, fins diumenge 7 de març. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward