El PSC Lleida denuncia que la Paeria duu a terme una ofensiva contra les escoles bressols municipals

El PSC Lleida denuncia que l'equip de govern de la Paeria du a terme una ofensiva contra les escoles bressols municipals. Titllen de despropòsit la retirada de recursos alguns dels centres i la pujada de les taxes.


Concretament fan referència a les escoles bressol Vailet i Germans Grimm, el tancament dels centres educatius de zero a tres anys a Sucs, Raïmat i Llívia i l'increment de les taxes de 90 a 200 euros. Fèlix Larrosa, és el portaveu del PSC a la Paeria: "la sorpresa és que la regidora Sandra Castro s'ha tornat una "killer" de les escoles bressol, en primer moment ja va intentar pujar les taxes per portar els nens i les nenes a les escoles bressols municipals".


En una altra qüestió, Larrosa s'ha posicionat en contra de l'alberg per a temporers, assenyala que no és la solució que requereix la ciutat: "Nosaltres no entrarem al debat de la localització, sinó que estem absolutament en contra de la construcció de l'alberg perquè creiem que al segle XXI no és la resposta a la situació dels temporers".


El representant socialista també ha mostrat el seu rebuig a la decisió de l'equip de govern municipal d'ubicar la nova estació d'autobusos a l'edifici dels Docs.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward