Els primers pressupostos participatius d'Alpicat es destinaran a ampliar la teulada de les pistes esportives i cobrir les pistes de pàdel

Els primers pressupostos participatius d'Alpicat es destinaran a ampliar la teulada de les pistes esportives i cobrir les pistes de pàdel. Aquesta millora també l’aprofitaran els escolars i les persones que participin en activitats culturals o socials que es realitzen allí.


L'actuació té un cost de 60.000 euros i ha estat la més votada amb 264 vots, deixant en segona posició la proposta d'instal·lar marquesines i bancs a les parades del transport públic i més papereres al poble amb 216 vots i, en tercera posició, la reestructuració i adequació de les instal·lacions de l'estany del Parc del Graó amb 187 vots.


El projecte de propostes participatives va néixer el 6 de novembre sota el lema "Decidim Junts!" i tenia l'objectiu d'obrir els pressupostos municipals a la participació de la ciutadania per tal que aquesta pogués proposar i decidir sobre la destinació d'una part dels recursos municipals.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward