L'Espitau Val d'Aran desprograma operacions que necessiten hospitalització a causa de l’alt índex de covid-19

L'Espitau Val d'Aran desprograma operacions que necessiten hospitalització a causa de l’alt índex de covid-19. L’equipament es troba sotmès a una gran pressió assistencial i actualment només reserven llits per a parts i casos urgents.


Hi ha 13 pacients ingressats amb COVID-19 i en les últimes hores s’han notificat 8 nou casos de la malaltia a la Vall. Eva Cruzado, responsable assistencial covid-19 ha dit que la situació no és de col·lapse però sí més greu que en altres hospitals. Ha posat com a exemple que l'hospital disposa de dos cirurgians, i si un es posa de baixa, es queden amb el 50% dels efectius.La síndica d'Aran, Maria Verges, s'ha mostrat "molt preocupada" per la situació que pateix l'Aran, amb l'índex de rebrot més alt de tot Catalunya ha reiterat la petició a Salut de conèixer si hi ha un "pla B" pel territori. D’altra banda, reclama que s’augmentin les dosis de vacunes que arriben a la Vall com única mesura per lluitar contra el virus.


El govern del Conselh Generau ha insistit en la necessitat de seguir totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries i ha recordat que cal reduir al màxim la interacció social.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward