Gerard Lasierra afronta el càrrec de director de l’Escola Nacional d’Entrenadors d'handbol amb orgull i responsabilitat

Lasierra, vinculat al món de l’handbol des de fa molts anys i que, entre d’altres, va aconseguir situar a l’Associació Lleidatana a l’elit nacional d’aquest esport, ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio les primeres sensacions que va tenir en el moment en que va acceptar aquesta responsabilitat dins la Federació: “És un orgull i un repte. Les ganes estan per damunt de tot, però tocarà ficar-nos a lloc ràpidament per tirar endavant els projectes que es van engegar amb l’anterior direcció”.


Entre el grapat de reptes que Gerard Lasierra es planteja al capdavant de l’Escola Nacional d’Entrenadors voldrà prioritzar aquest: “Volem mantenir tot allò que s’ha fet bé i aprofitar l’experiència que tenim per no espatllar tot el que s’ha aconseguit”.


I, evidentment, sense oblidar que tocarà conviure encara uns mesos més amb la situació sanitària del país que, espera, no impliqui haver de realitzar els cursos d’entrenadors completament de forma telemàtica: “Hem de prioritzar el pla A que és pensar que els cursos es podran celebrar amb més o menys normalitat; però hem de tenir un pla B per si hem d’anul·lar les classes presencials i fer-les online”.


Ara bé, al voltant de la situació sanitària, Lasierra ha evidenciat que es porta un any convivint amb ella i que, per tant, l’aprenentatge és molt elevat i que tot serà més senzill.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward