Roger Lamesa vol que l’aturada obligada serveixi per preparar millor el partit davant el Seagull

A Ua1 Lleida Ràdio hem parlat amb l’entrenador de les lleidatanes que ens ha transmès la seva valoració al voltant d’aquesta decisió de la Federació Espanyola de Futbol. Roger Lamesa en deia això: “Abans de la darrera jornada de competició s’ha d’haver jugat tot. Ara bé, si s’ha arribat a la situació aquesta, és perquè la Federació potser no ho ha acabat de gestionar bé, però la decisió és lògica i ens sembla bé”.


Una descans que a l’AEM li pot servir per això: “Tots volem competir quan abans millor partits com aquests. Ara no podem, doncs ens servirà preparar molt millor el partit i preparar-nos per competir”.


Tot plegat el que ha implicat és allargar el “neguit” de viure un partit clau perquè les lleidatanes formin part d’una segona fase on la lluita serà aconseguir l’ascens a la Liga Iberdrola. En aquest sentit, Lamesa ens transmetia quina és la situació del vestidor faltant ara una setmana llarga per aquest partit davant el Seagull: “L’equip té moltes ganes de jugar aquest partit. A dia d’avui no hi pensem massa per no capficar-nos. La setmana vinent segurament hi haurà més neguit”.


Una jornada, la del cap de setmana vinent, unificada en horaris pràcticament en tots els partits. Seran diumenge 7 de març a les 12 del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward