Els capitans del Lleida Esportiu valoren la situació de la plantilla blava

El capità del Lleida Esportiu, Marc Martínez, explicava de la següent forma com van succeir els minuts després de la derrota per 0 a 3 davant l’Espanyol B al Camp d’Esports prèvies a les paraules del president Albert Esteve: “Considero que el president va prendre una decisió correcte com a veu autoritària que és. Ens vam mostrar disposats a donar la cara els capitans per donar-li normalitat a la situació, però ell va considerar que donaria ell explicacions i que ja parlaríem un altre dia”.


Pau Torres, un altre dels capitans de l’equip, valorava de la següent forma les paraules del president: “Al final el president és el que mana i qui decideix. Va decidir que sortiria ell i penso que el que toca és estar units davant un any molt difícil”.


I és que com deia el mateix porter del Lleida Esportiu, la derrota davant el filial blanc-i-blau va ser un accident: “Hem de donar-li normalitat al que realment va passar. Va ser un accident, és evident, i no ha de tornar a passar”.


Un Lleida Esportiu que prepara ja el següent repte davant un complicat Barça B al Camp d’Esports. Serà aquest diumenge a les sis de la tarda. 30 minuts abans, ens hi ficarem els del Juguem a Ua1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward