Els Mossos d'Esquadra detenen un motorista que va envestir un agent en un control a la A-2 a Alcarràs

Els Mossos d'Esquadra detenen un motorista que va envestir un agent en un control a la A-2 a Alcarràs. El detingut està acusat de delictes per conducció temerària, amenaces i atemptar contra els agents de l'autoritat.


Dilluns en un control dels Mossos a la carretera N-II a l'altura de Soses els agents van veure que una moto feia un avançament prohibit a dos vehicles, en demanar que s'aturés al control, va fer cas omís i va fugir fent un canvi de sentit.


Davant aquests fets es va alertar a altres patrulles per aturar al motorista escàpol. Una patrulla situada a la A-2 a l'altura d'Alcarràs el va reconèixer i va demanar de nou que s'aturés, però el motorista va seguir endavant i en la seva fugida va envestir a un dels agents. Aquest tot i que es va aconseguir apartar d'un impacte directe, va patir rascades i contusions.


Tot i que de nou es va escapar, els agents van poder identificar la matrícula i es va procedir a la localització d'aquest conductor. Aquest dimecres se l'ha detingut a la plaça del Vents d'Alcarràs. En el moment de la detenció, l'home ha mostrat una actitud violenta amb els agents i els ha amenaçat.El detingut, que té nombrosos antecedents, passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward