La Junta de Govern Local de Lleida aprovat el projecte d'urbanització de Torre Salses

La Junta de Govern Local de Lleida ha aprovat el projecte d'urbanització de Torre Salses. D'acord amb el conveni signat entre la Paeria i Eurofund a finals del passat mandat, ara caldrà tramitar la reparcel·lació del terreny i els convenis de cessions anticipades per a la construcció del vial Víctor Torres. Des de l'executiu municipal, però, asseguren que el desplegament d'aquest conveni no és suficient per al desenvolupament del projecte de mitjanes superfícies comercials promogut per Eurofund. En aquest sentit, l'equip de govern assegura que la seva aposta és un model comercial centrat en les petites i mitjanes empreses integrades a la ciutat.


D'altra banda, la Junta de Govern Local també ha aprovat inicialment el Pla especial urbanístic del Parc de Les Basses. Aquest ha de permetre modificar els usos de l'espai per construir un càmping, que ocuparà un terç de la seva superfície i tindrà 323 unitats d'acampada. La tramitació del pla tindrà una durada de sis mesos. Durant aquest temps, l'Ajuntament vol anar fent actuacions com l'enderrocament de les barbacoes o les instal·lacions d'aigua potable.


Així mateix, la Junta de Govern Local ha tirat endavant altres expedients, com la licitació del servei d'acollida a persones temporeres, que tindrà un import de 215.000 euros, i la licitació per al servei de reparació dels camins de l'Horta per al proper any, amb un import de 147.000 euros.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward