L'Animac dóna el tret de sortida a la seva edició més especial

L'Animac dóna el tret de sortida a la seva edició més especial. La Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya arriba al quart de segle amb un format híbrid a causa de la pandèmia. Aquest dijous comencen les projeccions en línia a través de la plataforma Filmin, on es podran gaudir fins al 7 de març. S'han seleccionat un total de 181 films entre llargmetratges, migmetratges, curtmetratges i sèries. A més, a la plataforma també hi haurà una llista de reproducció amb algunes de les millors pel·lícules d'animació del seu catàleg.


La primera projecció física, però, no serà fins aquest divendres, amb la pel·lícula irlandesa "Wolfwalkers". Així doncs, les seccions habituals d'Animac es mantenen de manera presencial a la Llotja i al CaixaForum Lleida, i també hi haurà actes telemàtics que es podran seguir a través de la pàgina web del certamen i de les xarxes socials.


Tot plegat en un any en què el certamen reconeixerà a la dibuixant, realitzadora i animadora britànica Joanna Quinn amb el Premi Honorífic. El Premi Animation Master serà per Adam Elliot, realitzador australià d'autobiografies animades en plastilina com l'oscaritzada "Harvie Krumpet". En aquest 25è aniversari també es reconeixerà el creador l'il·lustrador i animador Carles Porta, que també és el creador de la imatge de l'Animac i que recollirà el Premi Trajectòria.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward