Ambició al Lleida Esportiu en la recta final de la primera fase

Després de la victòria per la mínima a Cornellà que, entre d’altres coses, significava trencar una més que negativa dinàmica fora del Camp d’Esports, els jugadors del Lleida Esportiu encaren el que queda de la primera fase amb més optimisme del que, de ben segur, hi havia després de la derrota a la capital del Segrià davant l’Espanyol B. De fet, Matej Simic, un dels capitans, en parlava així: “Estem contents perquè vam fer un partit molt seriosos i molt bons. Va ser una victòria que ha anat bé a l’equip”.


Per tot plegat, Quim Araujo, un dels habituals en els esquemes de Molo, feia servir la paraula “ambició” com la clau per encarar el que resta de primera fase: “Jo sóc molt ambiciós i vull estar al més amunt possible. La paraula ambició jo crec que és la que més hem d’interioritzar”.


Amb un objectiu principal conegut i evident, quedar entre els tres primers: “Ho hem de fer amb humilitat i sabent que cada partit serà una guerra. No podem cometre errors perquè volem estar entre els tres primers”.


Com tots els partits en un subgrup tan igualat com el del Lleida Esportiu, Matej Simic evidenciava que les cinc cites que queden, són finals: “En aquesta lliga tot són finals i més ara que només queden cinc partit. Tothom guanya a tothom, però toca anar partit a partit”.


Un Lleida Esportiu que ocupa la quarta posició amb 22 punts, a un del proper rival, el Barça B i que tanca aquestes tres posicions privilegiades del subgrup.


El partit davant el filial blaugrana, aquest diumenge al Camp d’Esports a les sis de la tarda. 30 minuts abans, ens hi ficarem els del Juguem a UA1. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward