El Consell General d'Aran demana a Salut conèixer les "previsions i mesures" per la Vall davant l'alta incidència de la COVID-19

El Consell General d'Aran demana a Salut conèixer quines "previsions i possibles mesures" té previst aplicar a la Vall davant l'alta incidència de la covid-19. També sol·liciten un augment del nombre de dosis de vacunes que hi arriben.


La petició s'ha fet després que la consellera de Salut, Alba Vergés, hagi comunicat al Conselh Generau d'Aran que "no compta" amb més instruments ni competències per aplicar més mesures ni accions de les actuals. Vergés ha assegurat que "si aquest augment de la incidència es consolida, la pressió hospitalària i l'aplicació de possibles mesures de relaxació de les restriccions es veuran condicionades a l'Aran".


Les dades situen ara mateix l'Aran com el territori amb el risc de rebrot més alt de tota Catalunya. A més, també s'ha confirmat la presència de la variant britànica. Actualment hi ha 13 persones ingressades a la planta covid-19 de l'Espitau Val d'Aran.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward