El dispositiu d’atenció als temporers de l’Ajuntament de Lleida es posarà en marxa a finals de maig

El dispositiu d’atenció als temporers de l’Ajuntament de Lleida es posarà en marxa a finals de maig. Aquest es durà a terme als pavellons de Fira de Lleida, tal com ja va avançar Ua1 Lleida Ràdio.


El dispositiu, com també vàrem apuntar, inclourà millores respecte de l’any passat. Un d’aquests canvis seran els llits, que deixaran de ser hamaques. També es posaran taquilles tancades en comptes d'obertes i hi haurà servei de bugaderia. Així mateix, el menjar que s’oferirà als usuaris es farà d'acord amb els països d'origen dels temporers.


Tot plegat quan la Paeria segueix treballant en la construcció d'un equipament fix per fer aquesta funció al barri de Pardinyes. En aquest sentit, i arran de les queixes de l’associació de veïns del barri, dijous tindrà lloc una sessió informativa sobre l'equipament. A banda de l’atenció a temporers, aquest espai també acollirà a les persones que dormen al carrer durant els mesos d'hivern en el marc del Pla Iglú. Està previst que la redacció del projecte i la seva construcció estigui enllestida a finals d’aquest any. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward