Antifrau va tancar durant el segon semestre del 2020 un total de 24 investigacions a organismes públics per suposades irregularitats

L'Oficina Antifrau de Catalunya va tancar durant el segon semestre del 2020 un total de 24 investigacions a organismes públics per suposades irregularitats. Entre aquests hi ha el Consell Comarcal del Solsonès o els ajuntaments d’Almacelles i Vilagrassa.


En relació amb el Consell Comarcal del Solsonès, es van examinar presumptes irregularitats en matèria d'incompatibilitat del personal al servei de les administracions públiques.


L'Ajuntament d'Almacelles es va investigar per analitzar presumptes irregularitats relacionades amb el règim remuneratiu dels regidors entre el 2015 i el 2018, ja que les assignacions per assistir a la junta de govern local serien desproporcionades. En el cas de l’Ajuntament de Vilagrassa, se’l va investigar per un possible tracte de favor en matèria de contractació pública o de personal.


Dels 24 casos investigats per Antifrau, 7 van quedar arxivats, 12 van concloure amb informes raonats i 5 comunicats a la fiscalia, els jutjats o altres autoritats administratives competents. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward