Mollerussa acollirà el primer cros a la província d’aquesta temporada

Emmarcat en el 43è Cros Cuitat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, l’esdeveniment esportiu es farà seguint estrictament el protocol de prevenció de la Covid-19.


De fet, aquesta ha estat la principal raó per la qual la Federació Catalana d’Atletisme ha atorgat a Mollerussa l’organització del campionat català, ja que les instal·lacions municipals on se celebrarà, la Pista d’Atletisme i el Circuit d’Autocròs, permeten disposar d’un recinte tancat que afavoreix l’adopció de les mesures de seguretat establertes.


Així, la competició es disputarà sense l’assistència de públic i només es permetrà l’entrada al circuit d’atletes i de les persones acreditades com a delegats i entrenadors. Així mateix, serà obligatori portar sempre la mascareta posada tot i que els atletes se la podran treure un cop feta la sortida amb l’obligació de tornar-se la a posar immediatament passada la línia de meta.


També s’habilitarà una zona d’escalfament, en la que es prendrà la temperatura a tothom i únicament es podrà accedir al circuit per competir. Així mateix, se senyalitzarà un accés i una sortida diferenciada de la zona de competició per evitar encreuaments de persones.


L’organització de la matinal comptarà amb la implicació d’una cinquantena de persones voluntàries de l’Associació Atlètica Xafatolls.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward