El Cadí La Seu rep a l’invicte Perfumerías Avenida

Un Cadí La Seu que arriba a l’enfrontament després d’una derrota ajustada davant un rival directe com ho és l’Ensino 76 a 73, però que no pot capficar-s’hi massa ja que avui ha de plantar-li cara a un equip que encara no sap què és perdre aquesta temporada 2020-2021.


Bernat Canut, l’entrenador de les de la Seu d’Urgell, evidenciava que l’equip ha de plantejar un partit amb la màxima mentalitat competitiva possible: “És necessari tenir bones sensacions i estar molt concentrades si volem competir un partit davant un rival tant potent. Hem de mantenir la mentalitat guanyadora de les darreres setmanes i plantejar un partit complicat a casa”.


Tot plegat per protagonitzar un partit que Bernat Canut preveu de la següent forma: “Jo crec que el partit anirà al camí de qui mantingui més la intensitat s’endurà la victòria. En el darrer partit vam cometre errades a l’hora de regalar punts al rival, i si ho fem aquest dimarts, no podrem competir”.


A davant un Perfumerías Avenida que té moltes virtuts i molts pocs defectes: “De punts forts en tenen per tot arreu i de punts dèbils molt pocs. Són un equip preparat per competir contra els millors d’Europa”.


23 victòries en 23 partits, aquest és el marcador particular de l’equip de Salamanca.


El Cadí La Seu, per la seva part i amb onze victòries i catorze derrotes, ocupa la vuitena posició de la Lliga Femenina Endesa.


El partit, recordem-ho, aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward