La Marea Pensionista de Lleida insta l'Ajuntament de Lleida a fer pagar a les entitats bancàries per posar els caixers al carrer

La Marea Pensionista de Lleida insta l'Ajuntament de Lleida a fer pagar a les entitats bancàries per posar els caixers al carrer. Reclamen al consistori que intervingui i que els bancs abonin una taxa per ocupació de la via pública, ja que provoquen cues a les voreres.


El portaveu de la Marea Pensionista, Joan Miquel Ballesté, ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que tenen previst presentar una moció al respecte a la Paeria. "Aquests caixers fan ocupació de via pública, per què a tots hi ha cua al carrer i fan el seu negoci al carrer, però paguen per aquesta ocupació? L'ajuntament ingressa diners pels caixers al carrer? I si no, a què esperen?", es pregunta Ballesté, que recorda que "si poses una paradeta al carrer, et cobren".


Ballesté explica que tenen preparat el text, tot i que no saben quan es podrà presentar al ple, ja que amb la limitació en la presentació de mocions en tenen diverses enllestides.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward