Un 60% del personal 'essencial' de la regió sanitària de Lleida ha rebut ja la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca

Un 60% del personal 'essencial' de la regió sanitària de Lleida ha rebut ja la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca. Es tracta de personal de farmàcies, de presons, odontòlegs, fisioterapeutes, policies o bombers, entre altres. La vacunació a aquests col·lectius va començar el 10 de febrer i aquesta setmana s'administraran les 2.450 dosis disponibles a Ponent. La gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny, explica que entre alguns d'aquests col·lectius, la vacunació és fins i tot del 80%. En paral·lel, Farreny apunta que aquesta setmana es començarà a vacunar a majors de 80 anys i grans dependents amb el vaccí de Pfizer.


D'altra banda, pel que fa a la situació epidemiològica de Ponent, Farreny apunta que "progressivament va disminuint el nombre de casos, però es podria dir que som en una planícia, i ens preocupa, perquè el nombre de persones ingressades a l'UCI, tant a Lleida com a Catalunya, és molt alt, i perquè això baixi necessitem bastant temps".


Farreny ha donat a conèixer aquestes xifres durant la presentació del nou mòdul de suport per atendre activitat Covid que s'ha instal·lat al CAP de Balàfia-Pardinyes-Secà, a la ciutat de Lleida, i que està previst que entri en servei en unes tres setmanes. Es tracta del primer dels tretze mòduls que s'instal·laran a la regió.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward