L'Associació ASIGULL de la Guàrdia Urbana de Lleida demana als partits de l'equip de govern una condemna unànime de la violència

L'Associació ASIGULL de la Guàrdia Urbana de Lleida demana més contundència a la Paeria a l'hora de denunciar els aldarulls dels darrers dies. En aquest sentit, reclama una posició conjunta de l'equip de govern del consistori.


Raul Soriano, portaveu de l'entitat sindical, deia als micròfons d'Ua1 Lleida Ràdio que la defensa del cos que s'ha fet per part dels diferents grups que formen l'executiu municipal és minsa i desigual, ja que "ERC, partit del qual és l'alcalde, sí que ha dit que condemnava els actes violents i donava suport a la Guàrdia Urbana, tampoc d'una manera molt destacable, però sí que hi ha dit, però els altres dos partits no han dit res al respecte".


Soriano apunta que, ara per ara, no tenen previst cap pas més en aquesta reivindicació. Tot i això, estaran amatents al ple de la Paeria d'aquest divendres, on el grup municipal de Ciutadans ha demanat que s'aprovi una declaració institucional de suport al cos i de condemna de la violència.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward