L'Organització de Veïns de Pardinyes demana a la Paeria que no es construeixi l'alberg municipal per temporers al solar del barri

Veïns del barri de Pardinyes de Lleida demana a la Paeria que no construeixi l'alberg municipal per temporers al solar del barri on està previst. Assenyala que aquest terreny està reservat per ubicar-hi una residència d'avis i un centre de dia.


S'ha creat una comissió amb les diferents organitzacions i associacions veïnals del barri on expliquen que entenen la necessitat de l'alberg, però que des de l'any 2007, el solar on es preveu l'alberg està reservat a la construcció d'un centre per la gent gran.


Al·leguen que els avis de Pardinyes tenen el dret de quedar-se al seu barri i no haver de marxar a una residència d'una altra zona de la ciutat. També afegeixen que aquest projecte és una necessitat, ja que la població de Pardinyes està envellida i la situació urbanística municipal de la zona no permet ubicar el centre de gent gran en cap altre espai que el solar en qüestió.


D'altra banda, mostren preocupació perquè quedin en l'oblit les millores del complex educatiu La Mitjana, que requereix principalment més espai, cosa que amb el solar podrien aconseguir.Els veïns del barri de Pardinyes lamenten que no s'hagi preguntat al barri pel projecte i reclamen consens a l'hora de construir aquest alberg. Assenyalen que en la construcció del centre hi han d'estar d'acord tots els agents de la ciutat i demanen que el projecte es desenvolupi amb transparència.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward