Els clubs de Primera Catalana demanaran a la Federació que es responsabilitzi de les conseqüències de posar en marxa la competició

Els clubs de Primera Catalana demanaran a la Federació Catalana de Futbol que es responsabilitzi de les conseqüències que es puguin derivar de posar en marxa la competició en un context de pandèmia. Tot i que està previst que aquest cap de setmana comenci la lliga, encara hi ha moltes qüestions per concretar, i la Federació no ha donat resposta a les reclamacions dels equips.


Davant aquesta situació, els clubs tenen previst reclamar a la Federació que es faci responsable dels problemes que puguin sorgir per aquesta represa. Ho ha apuntat el president de l'Atlètic Lleida, Xavier Batalla, als micròfons d'UA1 Lleida Ràdio, on ha criticat que "en una situació de pandèmia no ens poden obligar a jugar i a responsabilitzar-nos, almenys ens haurien de deixar l'opció de jugar o no jugar, i si acceptem assumim totes les normes que puguin estar derivades. Però si ens estan obligant, perquè si no ens fan perdre la categoria, no ens poden demanar que no ens cobrim. I en aquest sentit, si hem de traslladar o emprendre qualsevol mena d'acció serà en defensa dels nostres interessos, sigui sanitària, esportiva, econòmica o legal".


Els clubs consideren que, amb les condicions fixades per la Federació, és molt difícil per als clubs competir amb garanties, ja que està previst jugar tots els caps de setmana fins al juny. En aquest sentit, Batalla recorda que la temporada pot no ser viable econòmicament per a molts clubs a causa de la falta de públic. També recorda que "estem parlant de jugadors amateurs, que tenen la seva feina i no volen córrer riscos sanitaris, o que no poden jugar entre setmana algun dia a Barcelona si hi ha alguna suspensió...". Unes circumstàncies que han demanat que la Federació tingui en compte, i fins i tot que, "si un club no pot competir no es prenguin mesures esportives com el descens de categoria, ja que estem en un estat de pandèmia i en una situació totalment extraordinària". Segons Batalla, però, no han obtingut resposta davant d'aquestes inquietuds, tot i que confia obtenir-la al llarg d'aquesta setmana.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward