Marc Márquez descarta posar una data al seu retorn als circuits

Marc Márquez descarta posar una data al seu retorn als circuits. El cerverí assegura que va millorant a poc a poc, però no sap quan estarà llest per tornar a pilotar una moto. Durant la presentació de l'equip de Repsol Honda per a la temporada 2021, Márquez ha assegurat que "el més important és que cada setmana, no cada dia, però sí cada setmana, em sento una mica millor, i sí, sóc optimista de ser sobre la moto el més aviat possible, però no sé exactament quin serà el dia".


La caiguda durant el Gran Premi de Jerez la temporada passada li ha comportat al pilot cerverí tres passos pel quiròfan i gairebé un any sense competir. Es tracta del període de temps més llarg que Márquez ha estat sense pujar a una moto. Per això, el pilot admet que serà difícil tornar a estar al 100%. "Evidentment, el primer cop que pugi a la moto no estaré al 100%, perquè una cosa és que el meu os estigui al 100%, i una altra que estigui al 100% a nivell muscular. Ja veurem. Evidentment, imagino el millor retorn possible, començar de nou a conduir i que sigui igual, però serà difícil. Veurem si ens costa una cursa, dues curses o la meitat de temporada tornar al mateix punt", apunta.


Márquez ho ha dit en el vídeo de presentació de l'equip Repsol Honda per a la temporada 2021, on el cerverí compartirà files amb Pol Espargaró.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward